Stuur een bericht via FB

Wil jij meer halen uit je digitale kanalen?

Wij zorgen dat jij meer klanten weet aan te spreken.

 

Met plezier werken wij jouw wensen uit in digitale producten. We leren jou en je bedrijf kennen, geven een gratis brainstormsessie en presenteren jou een passende oplossing.

Gratis brainstormsessie


In 1 uur gaan we dieper in op jouw wensen en bekijken we samen wat er mogelijk is. Voor jou een prettige manier om je idee concreter te krijgen of meer stof tot nadenken te krijgen. Voor mij een goed moment om je te leren kennen en echt met je mee te denken.


Boek jouw gratis sessie nu

Website advies & realisatie


Na jouw gratis brainstormsessie, gaan we aan de slag met alle ideeën en maken we een plan. Dit plan is de basis voor een voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan gaan we samen verder. We realiseren samen jouw nieuwe website en finetunen deze tot jij jezelf hierin kan vinden. Na oplevering zijn we er voor jouw vragen en kunnen we verbeter trajecten starten op basis van de behoefte van jouw websitebezoeker.

Webshop advies & realisatie


Voor webshops nemen we de tijd om jouw behoefte in kaart te brengen. Samen met jouw budget realiseren we webshops met en zonder koppelingen met een ERP systeem. Vraag eens naar de mogelijkheden, we nemen je graag mee in onze wereld.

Social & Marketing


Heb je behoefte om jouw Digital Presence uit te breiden? Dan is het inzetten van een nieuwsbrief of mailchimp connectie misschien wat voor jou. Ook kunnen we meekijken naar je huidige social media kanalen en hier de juiste advisering en invulling aan geven. We adviseren je over de beste online marketing tools om jouw doelgroep te bereiken.

Brand, beauty
webshop design
Arlanet
Stralend

Zullen we jouw ideeën eens vrijblijvend bespreken?


Digital Presence

Bij Digital Pressence gaat het erom hoe je je uit in alle digitale kanalen waar jouw klant aanwezig is. Hoe richt je dit in om de juiste klant aan te trekken? Het gaat erom hoe jouw Brand Identity vormgegeven en aanwezig is.

De klant van tegenwoordig, of dit nu B2C of B2B is, heeft haast. We oordelen snel, want we hebben weinig tijd. En er is veel content, heel veel content.

Hoe zorg je nu dat jij op valt? En dat klanten jou kiezen om de juiste redenen? Je denkt misschien een klant is een klant, maar de meerwaarde die deze jou kan bieden is essentieel voor jouw toekomst.

We denken met je mee en adviseren je de juiste kanalen en inzet hiervan op basis van jouw wensen en budget.

Laten we samen jouw wensen uitwerken.

jouw doel is belangrijk.


Om de juiste keuzes te maken en een passend advies te kunnen geven is waar jouw organisatie voor staat heel belangrijk. 

Liever even bellen?