Stuur een bericht via FB

Website- en e-mailbeveiliging

Het is belangrijk om te weten hoe wij naast onze vernieuwde algemene voorwaarden en verwerkingsovereenkomst de producten die je bij ons afneemt veiliger gemaakt hebben.

SSL op alle websites

Al onze klanten die een website bij ons hebben draaien hebben mogelijkheid SSL certificering aan te zetten. Je kent deze vast wel als het groene slotje bovenin de browser. Op pagina's waar je persoonlijke gegevens verzamelt, zoals een contactformulier, ben je verplicht dit groene slotje te bieden aan je websitebezoeker.

Je kunt jouw pagina's voorzien van SSL door wanneer je ingelogd bent in het CMS van jouw website alle pagina's hiervoor open te zetten. Een pagina selecteer je via inhoud > pagina's > kies een pagina. Hier bewerk je normaal ook je teksten. Wanneer je in het bewerken van een pagina bent, heb je bovenaan de tabjes "start", "opties" en "voorbeeld". In het tabje "opties" zit een vinkje voor ":". Zet deze aan om SSL (het groene slotje) te krijgen.

Let op! Is jouw website al een aantal jaren oud, dan kan het zijn dat deze een kleine make-over in de code nodig heeft om het groene slotje te krijgen. Neem hierover even contact op.

Veilig e-mailverkeer

De afgelopen jaren was onze e-mail al beveiligd via TLS. Dit betekent dat e-mail vanaf onze mailserver versleuteld verstuurd wordt. Eind vorig jaar hebben we deze standaarden vernieuwd en op een nieuwe emailserver gezet. www.emailadmin.nl is daar de webbrowser client van.

Gebruik jij je e-mail in een e-mailprogramma (zoals outlook, gmail of in op je smartphone) dan hebben we e-mail op 2 manieren beveiligd.
1. beveiligde verbinding met de server. Voor inkomende e-mail is dat imap.emailadmin.nl, voor uitgaande e-mail is dat smtp.emailadmin.nl
2. Onze e-mail is beveiligd door het gebruik maken van niet standaard poorten. Om deze reden moet je altijd je email handmatig instellen. uitgaande e-mail is 587, voor inkomende e-mail is dat 143

 

Instellen:

1. Kies altijd voor het zelf instellen van je e-mailaccount
2. Kies voor de inkomende server imap.emailadmin.nl poort 143 gebruik (start)TLS of SSL
3. Kies voor de uitgaande server smtp.emailadmin.nl poort 587 gebruik SSL of (Start)TLS

Laten we samen jouw wensen uitwerken. jouw doel is belangrijk. Om de juiste keuzes te maken en een passend advies te kunnen geven is waar jouw organisatie voor staat heel belangrijk.
Liever even bellen?